De geïntegreerde bedrijfssoftware voor de kweker/handelskweker

Groenvision: meer tijd voor úw business

GroenVision automatiseert uw klant- en werkprocessen volledig en zo eenvoudig mogelijk.

Ongeacht de hoeveelheid producten en orders en de gewenste detailinformatie over bijvoorbeeld fust, afleverdata en leverspecificaties. Hierdoor heeft u geen omkijken meer naar de voortgang van uw bedrijfsvoering en kunt u sturen op de actuele status van uw voorraad, orders en logistiek. Dat bespaart u kopzorgen en tijd. Tijd die u vast en zeker beter kunt besteden aan de ontwikkeling van uw vakmanschap en uw klantenportefeuille.

Standaard mobiel werken

1

GroenVision is altijd en overal toegankelijk voor mobiel werken.

Zo heeft u direct inzicht in uw bedrijf, waar u ook bent, via de gratis webclient vanaf een laptop of iPad met een internetverbinding.

Lees hier meer over mobiel werken met GroenVision.

Eén database

2

Gebruikersvriendelijk

Relatie(beheer), Order en Boekhouding zijn geïntegreerd in 1 programma. Zo heeft u onder de relatie direct een overzicht van historie van gemaakte afspraken, orders en de financiele situatie. U hoeft dus niet te schakelen tussen programma's; alles is geïntegreerd in 1 systeem.

Hardware en platform onafhankelijk

3

Als softwareprogramma op uw netwerk of online als SaaS oplossing

Het is beschikbaar als softwareprogramma voor pc’s of bedrijfsnetwerken en online als SaaS oplossing. GroenVision draait op zowel Windows, Macintosh en Linux. Het is in alle vormen mogelijk om mobiel – tijd- en plaatsonafhankelijk – te werken. 
 

Geeft inzicht in uw bedrijfsvoering

4

In uw totale bedrijf en in de verschillende afdelingen c.q. vestigingen 

Met GroenVision krijgt u up-to-date inzicht in de performances van uw bedrijf. Op welk niveau dan ook. Per specifieke order, per bedrijfsonderdeel of getotaliseerd voor het totale bedrijf. Zo houdt u eenvoudig grip op uw bedrijfsvoering.
 

Continue doorontwikkeling

5

Op basis van de praktijk

INFOGROEN is dagelijks bezig om uw algemene en bedrijfsspecifieke wensen te vertalen naar nieuwe functionaliteiten. Samen met een team enthousiaste medewerkers met een groen hart en kennis van ICT-zaken.
 

Snelle servicedesk

6

Binnen 2 uur reactie op uw vraag

Eenvoudige overstap

7

Maximale hulp bij implementatie.

U krijgt maximale hulp bij implementatie zodat u eenvoudig en snel van start kunt.

Gemaakt voor de branche

8

Ontwikkeld bijna 30 jaar kennis van èn ervaring in

Al bijna 30 jaar zijn wij partner van kwekers en handelskwekers die meer efficiency willen in hun bedrijfsvoering. Zij kiezen voor INFOGROEN om onze vaksoftware, de groene roots van ons team en onze complete service.