De geïntegreerde bedrijfssoftware voor de kweker/handelskweker

Agenda

PLANTARIUM|GROEN-Direkt, 24 en 25 augustus 2022

Als groene software leverancier mag Infogroen op deze beurs niet ontbreken. Wij demonstreren u daar graag onze vakgerichte software oplossingen. De beurs is uitsluitend toegankelijk na voorregistratie. Dus registreer uw bezoek hier.  

PLANTARIUM|GROEN-Direkt is hét evenement voor de Europese tuinplantenretail. Op de beurs wordt een compleet aanbod tuinplanten uit Boskoop, Nederland en Europa samengebracht, speciaal voor de retail. 

In onze stand (standnummer 459) kunt u kennis maken met de GroenVision bundels die wij voor de verschillende typen bedrijven beschikbaar hebben.
Met Vision-Mobile heeft u uw kantoor op zak! Zo heeft u met de nieuwe Vision-Mobile Rooi/Raap App een actueel overzicht in wat afgeroepen is en geleverd moet gaan worden op uw mobiele telefoon. Wij laten u graag de voordelen zien. 

Vision-Connect maakt het mogelijk om koppelingen met GroenVision te maken. Een koppeling met Varb is hier een mooi voorbeeld van. Wilt u ook altijd actuele informatie, meer afzet met minder handelingen en tijd besparen? Laat u informeren over de mogelijkheden!

Terug naar agendaoverzicht... >

BLIJF GEMAKKELIJK OP DE HOOGTE EN MIS NIETS

DIGITALE NIEUWSBRIEF

Schrijf je hier in en blijf gemakkelijk op de hoogte.

GROENLICHT MAGAZINE

Download hier ons vakblad voor GroenVisionairs.

KENNISMAKINGSSESSIES

Download het overzicht. Bijeenkomsten door het gehele land.

DIRECT CONTACT

Direct contact